Gud og Spaghetti

Gud og Spaghetti i Vinkel Kirke / aftensmad i Kirke Centret.

Se i kirkebladet hvornår det sker.

Der kommer invitationer ud, hvor I ser, hvordan I melder til.

Gudstjenesterne varer max. ½ time og bliver helt på børnenes præmisser.

Tanken er, at børnene skal lære kirken at kende – og gerne forbinde det med noget rart. Sammen vil vi høre nogle af kernehistorierne fra Det ny Testamente, lære at Gud er én, man godt kan snakke med. Bagefter spiser vi sammen i kirkecentret – børnevenlig menu – og forhåbentlig bliver det et hyggeligt og godt fællesskab for både børn og voksne at være i.

Det koster ingenting at være med – dog vil det være dejligt, om I vil tilmelde Jer, så vi ved, hvor meget kødsovs og pasta, vi skal komme i gryderne.

Alle 2-5 årige i Rindsholm, Sdr.Rind og Vinkel får en invitation ca 8-10 dage inden gudstjenesten. Her i står hvilket tema gudstjenesten har og tilmeldingsfristen.

Både større og mindre søskende er selvfølgelig også hjerteligt velkomne, men gudstjenesten vil blive målrettet de 2-5 årige.

Må vi bede om tilmelding på mail kgr@km.dk

angiv barnets navn og hvor mange I kommer.

På glædeligt gensyn

Kirsten Greve og Menighedsrådene ved Vinkel og Sdr. Rind kirker